Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"odor active value"'
Autor:
Yahui ZHAO, Pengfei LIAO, Lu CHEN, Yuhong ZHANG, Xuliang WANG, Yulong JIN, Jiajun YU, Hehe LI, Jinyuan SUN
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 19, Pp 228-239 (2024)
A novel Qingke Baijiu was produced by the process of light-aroma Baijiu combined with high-temperature stacking process and using highland barley of Tibet as material. Three kinds of Qingke Baijiu samples were evaluated by quantitative descriptive an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a30fbd4ed6ca40a9a281229b0fd3a59f
Autor:
Haoran MO, Mingzheng HUANG, Qun ZHANG, Weiyuan TANG, Tingting LI, Cunbin XU, Xiaozhu LIU, Zhihai YU, Xin LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 20, Pp 289-297 (2023)
To comprehensively analyze the composition and contribution of volatile components in Rosa sterilis, the headspace solid phase microextraction (HS-SPME) and liquid liquid extraction with solvent assisted flavor evaporation (LLE-SAFE) was used, along
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05744ffc6f074d068eb1eb04b6fbfd7a
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 1, Pp 151-160 (2023)
Pomegranate (Punica granatum L.) has attracted considerable attention in world markets due to its valuable nutrients and highly appreciated sensory properties. The aroma profiles of 4 varieties of pomegranate juice, including Dahongtian (DP), Jingpit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b15f5f1d5d14a7c8e58700d2b80935a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 272-282 (2022)
To clarify the key aroma compounds of Fuji apples and the influence of drying temperatures, the volatile compounds of Fuji apple slices dried by hot-air at 50, 60, 70 and 80 ℃ were characterized by head space solid-phase micro-extraction gas chroma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/642a0ab4cad84f94b24922a5da64779c
Autor:
Li Cai, Zhipeng Ao, Tao Tang, Fangle Tong, Zehong Wei, Fuzhong Yang, Yuqing Shu, Shaojun Liu, Kangsen Mai
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 20, Iss , Pp 100641- (2021)
The present study was conducted to investigate the volatile compounds profile of raw muscle between diploid (2n = 100) and triploid crucian carp (produced by hybridization from mating diploid crucian carp to allotetraploid, 3n = 150) cultured under t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/968f28c04b9f493bb99725c392211fde
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.