Zobrazeno 1 - 10
of 664
pro vyhledávání: '"octenyl succinic anhydride"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 24, Pp 68-74 (2024)
As a carrier material, starch has a wider application in the delivery of bioactive compounds. Targeting the effects of starch chain structure on the characteristics of Pickering emulsion, this study used normal corn starch (Corn) and waxy corn starch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dd18fb68ea2416081a4cbb1dd1548a0
Publikováno v:
Medicine in Novel Technology and Devices, Vol 22, Iss , Pp 100309- (2024)
In this study, guar gum (GG) was chemically modified to its carboxymethyl derivative, which was then esterified with octenyl succinic anhydride (OSA) using a nucleophilic catalyst 4-dimethylaminopyridine (DMAP) to render the derivative amphiphilic ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/601284f52a744712936b58c77b4daca3
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 20, Pp 62-70 (2023)
In order to improve the ability of solid zein particles to stabilize Pickering emulsions, octenyl succinic anhydride (OSA)-modified starch was used to modify zein. Zein-OSA starch composite particles were prepared by solvent-antisolvent precipitation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0f41375b5074b41ad457f5fafcae974
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 15, Pp 116-125 (2023)
In this study, octenyl succinic anhydride-modified starch (OSA starch) with different degrees of substitution (DS) was used as raw materials, which was combined with chitosan (CS) to make a complex. The effects of DS on the change of functional group
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d55afae1e5543c6a90e4e2ef4dc16b2
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1395 (2024)
In this study, we investigated the structural properties and digestibility of wheat starch treated with octenyl succinic anhydride (OSA). For the experiment, the samples were reacted with 2, 4, 6, 8, and 10% OSA (pH 8.5–9.0) for 2 h. A light microg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7297871a44f4cd89590b667b17637cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.