Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"oat yogurt"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 1104-1119 (2024)
The objective of the current study prepare yogurt enriched with roasted barley and oat flour in different treatments. The manual cleaning of oats and barley was carried out and placed in a traditional sand roaster with an iron pan at 280 ± 5°C for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cec3a4019736404ebf5bf620886c77fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 184-192 (2022)
A new type of oat yogurt was developed with oat milk and reconstituted milk as raw materials and commercial yogurt fermentation strains as starter. Sensory score and acidity were served as indexes, the effects of oat milk and reconstituted milk ratio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19de432c2e11435b9a82236afe5e562c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.