Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"oat sourdough"'
Evaluation of probiotic and antifungal properties of the predominant LAB isolated from oat sourdough
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 10, Iss 1 (37) بهار, Pp 45-59 (2020)
Evaluation of probiotic and antifungal properties of the lactic acid bacteria (LAB) isolated from different sourdoughs is so important to prepare microbial cultures for fermentation industries. In the present study, a predominant LAB was isolated fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/049762b3768d4435902a26d5ce98534e
Autor:
Hajinia, Fahimeh1 (AUTHOR), Sadeghi, Alireza1 (AUTHOR) sadeghi.gau@gmail.com, Sadeghi Mahoonak, Alireza1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Feb2021, Vol. 41 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fangfang Min, Yiting Xie, Hongbing Chen, Jinyan Gao, Jun Lu, Juanli Yuan, Luud J.W.J. Gilissen, Laichun Guo, Changzhong Ren, Lingke Shan
Publikováno v:
International Journal of Food Science and Technology, 54(1), 62-67
International Journal of Food Science and Technology 54 (2019) 1
International Journal of Food Science and Technology 54 (2019) 1
This study investigated the effect of fermentation on the physicochemical properties of β-glucans in oat sourdough. Sourdoughs were produced from oat using homo-fermentative lactic acid bacteria, Lactobacillus plantarum 22134. The contents of total
Publikováno v:
Journal of Food Safety. 41
Autor:
BLAŽEKOVÁ, Lenka1 lenka.blazekova@ucm.sk, POLAKOVIČOVÁ, Petra2, MIKUŠOVÁ, Lucia2,3, KUKUROVÁ, Kristína4, SAXA, Vojtech3, CIESAROVÁ, Zuzana4, ŠTURDÍK, Ernest1,2,3
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2015, Vol. 33 Issue 2, p118-125. 8p.
Autor:
koshkghazi, Fatemeh Jafari1, Sadeghi, Alireza1 sadeghi.gau@gmail.com, Alami, Mehran1, Tabarestani, Hoda Shahiri1, Rahimi, Delasa1
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Jan2025, Vol. 21 Issue 155, p170-179. 10p.
Autor:
rizi, Alireza Ziaee1, Sadeghi, Alireza2 sadeghi.gau@gmail.com, Feizi, Hassan3, Jafari, Seid Mahdi4, Purabdolah, Hossein5
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Jun2024, Vol. 21 Issue 148, p141-153. 13p.
Publikováno v:
Woman & Home; Dec2024, Issue 304, p160-161, 2p, 3 Color Photographs