Zobrazeno 1 - 10
of 177
pro vyhledávání: '"oat (avéna satíva)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Аграрная наука Евро-Северо-Востока, Vol 20, Iss 5, Pp 447-455 (2019)
During the research conducted at the All-Russian Research Institute for Starch Products there has been developed a technological mode of using cellulolytic enzymes to reduce the viscosity of grain pulp obtained by grinding naked oat grains soaked in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f3a3887806c41d3ac799cd29f8f4f42
Publikováno v:
Weed Science, 2007 Nov 01. 55(6), 638-643.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4539629
Autor:
Preston, Christopher
Publikováno v:
Weed Science, 2006 Sep 01. 54(5), 941-947.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4539487
Autor:
Van Acker, Rene C.
Publikováno v:
Weed Science, 2006 Jul 01. 54(4), 783-792.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4539462
Publikováno v:
Weed Science, 2006 Mar 01. 54(2), 263-273.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4539387
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hoffman, David L.
Publikováno v:
Weed Science, 1998 Mar 01. 46(2), 170-175.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4045932