Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"oak-barrel aged"'
Autor:
Yi Lv, Jia-Nan Wang, Yuan Jiang, Xue-Mei Ma, Feng-Lian Ma, Xing-Ling Ma, Yao Zhang, Li-Hua Tang, Wen-Xin Wang, Gui-Mei Ma, Yong-Jie Yu
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 9, p 3688 (2023)
With the increased incidence of wine fraud, a fast and reliable method for wine certification has become a necessary prerequisite for the vigorous development of the global wine industry. In this study, a classification strategy based on three-dimens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd5b560db35e4ce98724ae06404773d7
Publikováno v:
Chemosensors, Vol 11, Iss 3, p 165 (2023)
The time involved and the high economic cost of using oak barrels to age wines have led to a significant price difference compared to non-oak barrel aged wines and may lead to some fraudulent sales in the market. In this study, an untargeted metabolo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b10ed1087c74cb7ba592f4e1cd4c84d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.