Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"nutritional trial"'
Publikováno v:
Frontiers in Psychology, Vol 14 (2024)
IntroductionThis work aims to understand the experience of participating in the Food and Nutrition Education Program workshops with Sensory and Cognitive Exercises (PESC) and measure its impact on eating behavior.MethodsThe PESC consists of four work
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cda8b46cd28d4398afbf7b58b5e56996
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 3, p 450 (2022)
The perception of the body’s internal state (interoception) and the perception and processing of environmental sensory stimuli (exteroception) act together to modulate adaptive behaviour, including eating behaviour, and are related to bodyweight co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbf641c382034efe9738310b2b8c2579
Autor:
Maite Iriondo-DeHond, Amaia Iriondo-DeHond, Teresa Herrera, Adriana Maite Fernández-Fernández, Carlos Oscar S. Sorzano, Eugenio Miguel, María Dolores del Castillo
Publikováno v:
Nutrients, Vol 12, Iss 3, p 627 (2020)
The improvement of the nutritional quality of dairy foods has become a key strategy for reducing the risk of developing diet-related non-communicable diseases. In this context, we aimed to optimize the concentration of inulin in combination with 10 m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de741c89e3904f109a88cee2623eb1d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Nutrients; Volume 14; Issue 3; Pages: 450
Nutrients, Vol 14, Iss 450, p 450 (2022)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Nutrients; Volume 14; Issue 3; Pages: 450
Nutrients, Vol 14, Iss 450, p 450 (2022)
The perception of the body’s internal state (interoception) and the perception and processing of environmental sensory stimuli (exteroception) act together to modulate adaptive behaviour, including eating behaviour, and are related to bodyweight co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2021-06-25T11:03:39Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2021-01-01 Background: Contemporary living conditions present opportunities that promote obesity. In addition, traditional nutritional intervention have
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2a19f86a90d6c83dc384bc5342483e33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carlos Oscar S. Sorzano, Adriana Maite Fernández-Fernández, Maite Iriondo-DeHond, Amaia Iriondo-DeHond, Eugenio Miguel, Teresa Herrera, María Dolores del Castillo
Publikováno v:
Nutrients
Volume 12
Issue 3
Nutrients, Vol 12, Iss 3, p 627 (2020)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Volume 12
Issue 3
Nutrients, Vol 12, Iss 3, p 627 (2020)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
The improvement of the nutritional quality of dairy foods has become a key strategy for reducing the risk of developing diet-related non-communicable diseases. In this context, we aimed to optimize the concentration of inulin in combination with 10 m