Zobrazeno 1 - 10
of 92 488
pro vyhledávání: '"nutritional science"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ryuji Hosokawa
Publikováno v:
The Journal of Indian Prosthodontic Society, Vol 24, Iss 4, Pp 309-310 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e1c3488e1bf445bade675286b7b7cb7
Autor:
Prado CM; Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Atherton PJ; Centre of Metabolism, Ageing & Physiology (COMAP), Medical Research Council (MRC) Versus Arthritis Centre for Musculoskeletal Ageing Research (CMAR), and National Institution for Health Research (NIHR) Biomedical Research Centre (BRC), School of Medicine, University of Nottingham, Nottingham, UK.
Publikováno v:
Current opinion in clinical nutrition and metabolic care [Curr Opin Clin Nutr Metab Care] 2024 Nov 01; Vol. 27 (6), pp. 463-464. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 03.
NUTRITIONAL SCIENCE AND TECHNOLOGY Food science is a rapidly changing and complicated subject. This new series addresses the current state-of-the-art concepts and technologies associated with the industry and will cover new ideas and emerging novel t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Derbyshire, Emma J. emma@nutritional-insight.co.uk, Theobald, Hannah, Wall, Benjamin T1, Stephens, Francis1
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science. 2023, Vol. 12, p1-6. 6p.