Zobrazeno 1 - 10
of 424
pro vyhledávání: '"nutritional recommendations"'
Autor:
Fabio Mainardi, Richard G. Côté, Nele Kristin Silber, Roko Plestina, Eldridge Ferrer, Imelda Angeles-Agdeppa
Publikováno v:
BMC Nutrition, Vol 10, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Background The goal of the present study was to design an easily computable score, based on nutrient composition data instead of food groups, to evaluate the nutritional quality and balance of meals, adapted to the nutritional recommendation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93735432b6254151aa42fb13d2fd08c5
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
BackgroundBreakfast meals provide essential nutrients and energy to children and adolescents. Based on recommendations from the International Breakfast Research Initiative (IBRI), the Breakfast Quality Score (BQS) was developed to assess breakfast nu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d307fb194d6f42e687614c4c3605826d
Autor:
Maria Vittoria Conti, Chiara Breda, Sara Basilico, Alessia Luzzi, Luana Voto, Sara Santero, Giorgia De Filippo, Hellas Cena
Publikováno v:
Eating and Weight Disorders, Vol 28, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
Abstract Individuals with autism spectrum disorders (ASD) are often characterized by food-selectivity, food-neophobia and a marked preference for mild flavor, semi-liquid foods with pale colors. Therefore, they adopt a monotonous dietary pattern, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/362a1142bc714e629819b9b0d6111eb1
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundNutrient profiling methods can be applied to individual foods or to composite meals. This article introduces a new method to assess the nutrient density of breakfast meals.ObjectiveThis study aimed to develop a new breakfast quality score (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b2315172d524b80901ad13e231a8aaf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Esther González-Padilla, Joana A. Dias, Stina Ramne, Kjell Olsson, Cecilia Nälsén, Emily Sonestedt
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 17, Iss 1, Pp 1-13 (2020)
Abstract Background The evidence on the impact of high sugar consumption on micronutrient dilution does not yet allow for the establishment of clear thresholds of consumption. To establish upper and lower limit intake thresholds for added sugar, more
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/290f382addd04190898a6f2ce32f0e3b
Autor:
Laura Rossi, Sibilla Berni Canani, Laura Censi, Laura Gennaro, Catherine Leclercq, Umberto Scognamiglio, Stefania Sette, Andrea Ghiselli
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
The fourth edition of the Italian Dietary Guidelines (IDGs) for Healthy Eating was published in 2019. The objective of this paper is to describe the developmental process of IDGs, the main recommendations, the differences with previous revisions, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db25880e38704fcdae926daa09d5dc33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.