Zobrazeno 1 - 10
of 1 084
pro vyhledávání: '"nutritional information"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3256 (2024)
Biotechnology assumes a paramount role in addressing micronutrient deficiencies. The promotion thereof and the augmentation of public awareness are indispensable for implementation. The advancement of big data presents challenges due to the plethora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/907a958003fa442e92175dba7059f770
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2022, Vol. 53, Issue 5, pp. 901-912.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-03-2022-0103
Autor:
Jing Liu, Huiping Li, Ying Xie, Yong Zhao, Qinghua Zhao, Mingzhao Xiao, Jun Wang, Huanhuan Huang
Publikováno v:
Nursing Open, Vol 10, Iss 9, Pp 6416-6427 (2023)
Abstract Aim To explore the acquisition behaviours for nutrition‐related information of older adults in a long‐term care facility. Design A qualitative descriptive design was used in this study. Methods Sixteen older adults in a long‐term care
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d977e6c1658941f5bed08bae9a1ac536
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 7, Iss 1, Pp 147-160 (2022)
Today’s consumers are becoming more aware of what they consume and the implications that a proper diet can have for their health. This work aimed to understand how Lebanese people get information about foods, and which communication media they cons
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57af85b586a644e785612f0d5e8a2b32
Publikováno v:
Journal of Multidisciplinary Healthcare, Vol Volume 14, Pp 2959-2972 (2021)
Leila Arfaoui,1 Areej Alkhaldy,1 Ahad Alareeshi,1 Ghadeer AlSaadi,1 Shaima Alhendi,1 Afnan Alghanmi,1 Wejdan Alghafari,1 Mourad Assidi2,3 1Clinical Nutrition Department, Faculty of Applied Medical Sciences, King Abdulaziz University, Jeddah, 21589, S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96a2e0c755df4a82b7dd1b7e4719f1f8
Publikováno v:
Pakistan Armed Forces Medical Journal, Vol 71, Iss 5, Pp 1603-1606 (2021)
Objective: To evaluate the physical activities and dietary habits and to determine the concept of healthy eating among university students of Pakistan. Study Design: Cross sectional survey. Place and Duration of Study: Three well reputed educat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6d0fe07db7844c68f78492d74afca6d
Autor:
Lizabel Medeiros, Carlos Felipe Urquizar Rojas, Carla Galvão Spinillo, Caroline Opolski Medeiros
Publikováno v:
O Mundo da Saúde, Vol 45, Pp 260-272 (2021)
Nutritional information in food services is relevant to food choices, in addition to being a way of respecting the consumer's right to choose. However, it is necessary that this information to be easily understood by the diners. Thus, the aim of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb28e10a23e8482bbd7483696961c9cf