Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"nutrition standards"'
Autor:
Emalie Rosewarne, Annet C. Hoek, Gary Sacks, Luke Wolfenden, Jason Wu, Jenny Reimers, Kirstan Corben, Michael Moore, Cliona Ni Mhurchu, Jacqui Webster
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 20, Iss 1, Pp 1-15 (2020)
Abstract Background Institutions are a recommended setting for dietary interventions and nutrition policies as these provide an opportunity to improve health by creating healthy food environments. In Australia, state and territory governments encoura
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ef92815a0df4df8bccccfed9ebbb31d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nichev Nikolay
Publikováno v:
Scientific Bulletin, Vol 22, Iss 2, Pp 97-103 (2017)
The development of the military art and of the rapidly changing security environment, define the developing and the formation of new capabilities for their management. The increasing importance of the Expeditionary Forces of NATO demands the developi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c6ac10134084f3c99e1cc75110cbc57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emalie Rosewarne, Wai-Kwan Chislett, Briar McKenzie, Cliona Ni Mhurchu, Tara Boelsen-Robinson, Miranda Blake, Jacqui Webster
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 13; Pages: 2628
Effective implementation of nutrition standards in publicly funded institutions can facilitate healthy food and beverage consumption by communities and populations, which can enable improvements in dietary intake and reduce disease burden. This study
Autor:
Ollinger, Michael, Guthrie, Joanne
Nutrition standards for the USDA’s National School Lunch program were updated in 2012, with changes requiring more fruit and vegetables. Most of the foods served in school meals come from commercial sources, but USDA also offers foods to schools in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::abdf92d5903918ab6376c962e9d42289