Zobrazeno 1 - 10
of 2 218
pro vyhledávání: '"nutrition of athletes"'
Autor:
Doherty R; Atlantic Technological University, Port Road, Letterkenny, F92 FC93 County Donegal, Ireland.; Sport Ireland Institute, National Sport Campus, Abbotstown, 15, D15 Y52H Dublin, Ireland., Madigan S; Sport Ireland Institute, National Sport Campus, Abbotstown, 15, D15 Y52H Dublin, Ireland.; Sport and Human Performance Research Centre, University of Limerick, V94 T9PX Limerick, Ireland., Warrington G; Sport and Human Performance Research Centre, University of Limerick, V94 T9PX Limerick, Ireland.; Department of Physical Education and Sport Sciences, University of Limerick, V94 T9PX County Limerick, Ireland., Ellis J; Northumbria Centre for Sleep Research, Northumbria University, Newcastle NE1 8ST, UK.
Publikováno v:
The Proceedings of the Nutrition Society [Proc Nutr Soc] 2024 Nov 18, pp. 1-20. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 18.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Спортивная медицина: наука и практика, Vol 11, Iss 4, Pp 49-56 (2022)
It is known that a balanced diet and the intake of specialized foods that combine various types of proteins play a key role in expanding the adaptive potential of athletes and affect the effectiveness of the training process. In recent decades, vario
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b920324b7994637bb0f9fc3ffca0367
Publikováno v:
Medicine Science, Vol 12, Iss 4, Pp 1257-62 (2023)
The aim of this study was to investigate the attitudes of athletes towards healthy nutrition. A total of 199 athletes. 85 males and 114 females. studying at Ondokuz Mayıs University Yasar Dogu Faculty of Sport Sciences. participated in the study. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/163acbe559614adabf17ae3fa8b65ab1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. M. Gunina, Ye. B. Shustov, I. F. Belenichev, N. L. Vysochina, R. V. Golovashchenko, O.V. Morozova
Publikováno v:
Pharmacia, Vol 69, Iss 1, Pp 37-44 (2022)
The aim is to form a balanced position regarding the ergogenic characteristics of new sports food products in the modern practice of training highly qualified athletes on the basis of clinical-experimental evaluation of the effectiveness of special p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ba6622d14c4420b84b9dbd873e8a3e9
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 4, Iss 4, Pp 278-285 (2022)
Food allergy, which affects about 8% of children and 5% of adults in the world, is one of the major global health problems, and allergen control is an important aspect of food safety. According to the FALCPA (Food Allergen Labeling and Consumer Prote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d8e331b97ec44358223cdcde6a19330
Autor:
E. Burlyaeva, D. Nikityuk
Publikováno v:
Спортивная медицина: наука и практика, Vol 7, Iss 3, Pp 46-50 (2020)
Data on nutrition of athletes of complex coordination sports are analyzed in the review. Some aspects of the metabolism of athletes of these sports are considered in accordance with the specifics of training and competitive loads used in the preparat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d642cd24e2046cc85c3cb929455dcb7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.