Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"nutrition analysis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jan A Delcour, Kaisa Poutanen
Consumers are increasingly seeking foods that are rich in dietary fibre and wholegrains, but are often unwilling to compromise on sensory quality. Fibre-rich and wholegrain food reviews key research and best industry practice in the development of fi
Publikováno v:
Kirkus Reviews. 9/15/2023, Vol. 91 Issue 18, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Publikováno v:
Kirkus Reviews. 8/15/2023, Vol. 91 Issue 16, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 8, Pp 47477-47489 (2020)
Food is essential for human life and has been the concern of many healthcare conventions. Nowadays new dietary assessment and nutrition analysis tools enable more opportunities to help people understand their daily eating habits, exploring nutrition
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7f9c33b9f9f4254b8d3556b9e8cb58f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.