Zobrazeno 1 - 10
of 239
pro vyhledávání: '"nutrient utilisation"'
Autor:
Vukmanović Stefan, Vitas Jasmina, Kravić Snežana, Stojanović Zorica, Đurović Ana, Cvetković Biljana, Malbaša Radomir
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 30, Iss 4, Pp 285-294 (2024)
Determination of sugar, nitrogen, and phosphorus consumption by kombucha culture is necessary to gain additional insight into the kombucha metabolic pathways and nutritional value of the produced beverages and to set a basis for optimizing the condit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ddec9b1577e4b9c81efd5b2d0feb130
Autor:
ELSADIG IDRIS EISSA EBAID, CHANDER DATT, VIJAY KUMAR SHARMA, KULDEEP DUDI, SURINDER SINGH LATHWAL
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Sciences, Vol 94, Iss 1 (2024)
The present study was conducted on 18 female Murrah buffalo calves divided into two treatment groups to determine the residual feed intake, nutrient digestibility and blood metabolite parameters when fed with ration containing wheat (Triticum aestivu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cd2828a736941a39046aa7d7eb7e644
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 3, p 440 (2024)
Drought and poor soil quality are the main characteristics of extreme environments in arctic–alpine areas. Understanding how herbaceous plants in alpine grasslands maintain the normal supply and utilisation of nutrients under different rainfall con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30fe77ab26194f1fa2d2779459746b10
Publikováno v:
Bulletin of the National Research Centre, Vol 46, Iss 1, Pp 1-8 (2022)
Abstract Background Agro-industrial by-products are gaining immense significance in animal feeding as a plausible solution to curtail ever-increasing prices of traditional feedstuffs, which may in turn stave off the skewed profit margin in dairy prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/916bf550b4d741b891981e86062c0223
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Risikat Mojisola Akinbode, Kafayat Omowumi Adebay, Ronke Yemisi Aderinboye, Hannah Damilola Adefalujo, Hakeem Oluwatobi Akiode
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Rural Development in the Tropics and Subtropics, Vol 122, Iss 1, Pp 73-81 (2021)
A large portion of agricultural crop residues are potential feed resources for ruminants in the tropics. This study therefore, investigated the intake, nutrient digestibility, nitrogen utilisation and rumen fermentation parameters of West African dwa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fe3f8c00db848e788e6acc284393d91
Autor:
Shoaib Ahmed Pirzado, Faiz ul Hassan, Muhammad Asif Arain, Wu Zhengke, Cai Huiyi, Tesfay Hagos Haile, Liu Guohua
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 20, Iss 1, Pp 1282-1291 (2021)
The present study investigated the effect of Azomite (AZO) on the growth performance, nutrient utilisation, and bone mineralisation of broilers fed low protein diet. A total number of 180 one-day-old male chicks were randomly distributed to three tre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06e70fc7eae244f596603496bcdfabb5
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Rural Development in the Tropics and Subtropics, Vol 121, Iss 1, Pp 57-62 (2020)
Phyto-additives in poultry diets enhance growth, feed efficiency and product quality and minimise the possible risk of residues from chemical additives. There are reports on the use of noni (Morinda citrifolia) fruit powder as phytoadditive in poultr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8219a5d34d64931b00a0fc36ac7a4f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.