Zobrazeno 1 - 10
of 3 422
pro vyhledávání: '"nutrient provision"'
Publikováno v:
In Physiology & Behavior 15 March 2019 201:22-30
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-8 (2021)
Abstract Although climate impacts of ruminant agriculture are a major concern worldwide, using policy instruments to force grazing farms out of the livestock industry may diminish opportunities to produce nutritious food without exacerbating the food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54ce5914839c4fb2afc38ed121b3b692
Autor:
Lee, M. R. F.1, Domingues, J. P.2, McAuliffe, G. A.3, Tichit, M.2, Accatino, F.2, Takahashi, T.3,4 taro.takahashi@rothamsted.ac.uk
Publikováno v:
Scientific Reports. 7/22/2021, Vol. 11 Issue 1, p1-8. 8p.
Publikováno v:
Microbiome, Vol 8, Iss 1, Pp 1-20 (2020)
Abstract Background The insect gut microbiota has been shown to contribute to the host’s digestion, detoxification, development, pathogen resistance, and physiology. However, there is poor information about the ranking of these roles. Most of these
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79e9226ce700486bb4ef6c2a324fa805
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Resources, Vol 9, Iss 7, p 89 (2020)
Biotechnological production of lactic acid (LA) is based on the so-called first generation feedstocks, meaning sugars derived from food and feed crops such as corn, sugarcane and cassava. The aim of this study was to exploit the potential of a second
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a86ea20fb91414dad7559249ccb6dd8