Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"nutrient components"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 8, Pp 61-70 (2023)
Changes in physicochemical quality, nutrient composition and volatile substances of juice from Orah mandarin harvested at different maturity levels were investigated. The results showed that with the extension of the harvest period, the L* value of O
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef73ad63a2934573a6533901987bb563
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 1986 (2024)
Based on the background of the exacerbating food shortage in the world, it is particularly important to diversify food resources in every possible direction. Among the choices available, edible insects have become an important alternative source of a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/594087114c6c4ce497e79e3f456cbdba
Autor:
Kalin Seymenov
Publikováno v:
Journal of the Bulgarian Geographical Society, Vol 47, Iss , Pp 35-44 (2022)
The present article seeks to estimate water pollution with nitrogen and phosphorus and to analyse the territorial specifics in the content of those physicochemical variables along the length of a river. As a case area, the watercourse of the Osam Riv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/108576f14ce34be388e5f19d5f598db5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 1, Pp 222-229 (2022)
In this review, the cultivation environment, research and development status, nutritional composition, health effect and application in food and medicine of Changzhi region characteristic export products“Qinzhou Huang”millet were summarized,and i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4643e3735542421ab604eaa70ddcc94a
Publikováno v:
Zanco Journal of Pure and Applied Sciences, Vol 34, Iss 5 (2022)
Nutritive value of kenaf leaves encourages researchers to do researching, due to its distinction of some areas like; medicinal plant, source of food for human and as feedstock for animals. The objective of the study is to improve nutritive components
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d65dffc6186a44de9f267ece4a49cd9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yawei Zhang, Xinyan Tao, Qingshan Liu, Yue Jiao Zhang, Jiabao Xu, Weiyu Zhang, Jing Wang, Dandan Zhang, Bo Li, Lulu Wang, Jing Cheng, Yuan Qing Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
To better understand the ensiling characteristics of sorghum stalk, the dynamic changes of fermentation parameters, nutrient components and bacterial community of sorghum stalk silage were analyzed by intermittently sampling on day 0, 1, 3, 7, 14, 28
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1692dbc71ed4091a72e8d15dbbfb2be
Autor:
Radeva Kalina, Seymenov Kalin
Publikováno v:
Geographica Pannonica, Vol 25, Iss 3, Pp 214-225 (2021)
This work analyses changes in the content of nutrient components and trace metals and metalloids at three tributaries of the Maritsa River flowing in Southern Bulgaria with catchments affected by mining and agricultural activities. Input data include
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ecc059fb75d4e479509f97e9f1ab2eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.