Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"nutraceutical traits"'
Publikováno v:
Acta Agriculturae Slovenica, Vol 118, Iss 2 (2022)
This study aimed to investigate the morphological (qualitative and quantitative traits) and biochemical characteristics (such as leaf pigments and total antioxidant capacity, vitamin E and C content, total soluble carbohydrate, total amino acid conte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61ea3532e4474eb5b8c144c90f2ab660
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 8, p 709 (2022)
Fig is a very perishable fruit with short postharvest life. Low-cost postharvest techniques should be employed to reduce fresh fig postharvest losses. The purpose of this study was to design a passive modified atmosphere packaging (PMAP) to extend th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/015845675f22407d9a0cb6848128b553
Modulation of Light and Nitrogen for Quality-Traits Improvement: A Case Study of Altino Sweet Pepper
Autor:
Fabio Stagnari, Nadia Ficcadenti, Anna Chiara Manetta, Cristiano Platani, Maria Assunta Dattoli, Angelica Galieni
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 6, p 499 (2022)
Local varieties are known to cope more efficiently with stressful and/or low-input conditions than cultivated ones by activating secondary metabolisms and, hence, are supposed to have higher nutraceutical potential. In this work, we investigate the e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/378ff29648684b28b3215b452629ad2d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Modulation of Light and Nitrogen for Quality-Traits Improvement: A Case Study of Altino Sweet Pepper
Publikováno v:
Horticulturae; Volume 8; Issue 6; Pages: 499
Local varieties are known to cope more efficiently with stressful and/or low-input conditions than cultivated ones by activating secondary metabolisms and, hence, are supposed to have higher nutraceutical potential. In this work, we investigate the e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.