Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"nutraceutical foods"'
Publikováno v:
Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine, Vol 13, Iss 7, Pp 277-286 (2023)
Seeds of flax or linseed (Linum usitatissimum L.) are important nutraceutical foods with antioxidant, anti-inflammatory, estrogenic, laxative, and antibacterial properties. Flaxseed oil and seeds are the richest vegetarian source of omega-3 fatty aci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc49855445394689bd462ac139c8a645
Autor:
Diana GUERRA-RAMÍREZ, Karla E. GONZÁLEZ-GARCÍA, Jessica M. MEDRANO-HERNÁNDEZ, Franco FAMIANI, Juan G. CRUZ-CASTILLO
Publikováno v:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Vol 49, Iss 1 (2021)
The degradation of nutraceutical properties during processing of the fruits of feijoa (Acca sellowiana), and the characterization of seed oils, and volatile compounds were evaluated. In feijoa fruit dehydrated by a standard convective air process, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd60aeca89184094b9b96557671da051
Autor:
Silvia Vincenzetti, Natalina Cammertoni, Roberta Rapaccetti, Giuseppe Santini, Yulia Klimanova, Jing-Jing Zhang, Paolo Polidori
Publikováno v:
Beverages, Vol 8, Iss 1, p 12 (2022)
In most areas of the world, camelids are considered exotic animals, living only in zoological gardens. Additionally, considering the original lands where they were previously bred with specific economic and social aims, today it is possible to detect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/363769a9ebca4bb6a822104d5bc1b6de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín, Vol 66, Iss 1, Pp 6929-6938 (2013)
Resumen. Debido a la creciente demanda de alimentossaludables, la industria alimentaria está mejorando el valornutritivo de estos, modificando su composición nutricional.Las frutas tropicales son ampliamente aceptadas por losconsumidores y a la vez
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53a0f7e60fb54e0a862b2cbb152b24ca
Autor:
Benjamín Alberto Rojano, Isabel Cristina Zapata Vahos, Andrés Felipe Alzate Arbeláez, Ana Juleza Mosquera Martínez, Farid Bernardo Cortés Correa, Laura Gamboa Carvajal
Publikováno v:
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín, Vol 64, Iss 2, Pp 6213-6220 (2011)
Euterpe oleracea es una palmera indígena autóctona de América del Sur. El fruto conocido como açaí en Brasil y palma naidi en Colombia, es de gran valor económico para los pueblos nativos. Para los análisis se usó una pulpa liofilizada, prove
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cd25686b8ea4f44aa3eea005291859e
Autor:
Quast, Ernesto, 1975
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientadores: Flavio Luis Schmidt, Alessandro Nogueira Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: O umê (Prunus mume) é um fruto de caroço que apresenta alta rusticidade e adaptabilidade agr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4d935412d204d51a1329ec733a04fb7a
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2012.858617
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2012.858617
Autor:
Jessica M. Medrano-Hernández, Diana Guerra-Ramírez, Juan Guillermo Cruz-Castillo, Karla Elizabeth González-García, Franco Famiani
Publikováno v:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Vol 49, Iss 1 (2021)
The degradation of nutraceutical properties during processing of the fruits of feijoa (Acca sellowiana), and the characterization of seed oils, and volatile compounds were evaluated. In feijoa fruit dehydrated by a standard convective air process, th
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.