Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"nuruk"'
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 7, p 330 (2024)
In this study, the microbial community present during the barley yeast fermentation of stevia leaves and its correlation with antioxidant, anti-obesity, and anti-inflammatory properties, as well as metabolites, were investigated using UPLC-Q-TOF-MS.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac117ff5bae848e1a2a18601a04df2b7
Autor:
Barry Wong, Kevin Muchangi, Edward Quach, Tony Chen, Adrian Owens, Don Otter, Megan Phillips, Rothman Kam
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100420- (2023)
Four methods of preparing makgeolli, a traditional Korean turbid rice wine, were reported in this study. The four processing routes include single-stage simultaneous saccharification and fermentation of glutinous rice with nuruk – a Korean starter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc653da2bf2a4f75bfa6e702cbc8bec5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2188 (2023)
Enzymatic protein hydrolysis is a well-established method for improving the quality of dietary proteins, including edible insects. Finding effective enzymes from natural sources is becoming increasingly important. This study used nuruk extract concen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f143549074274a87aed75241a4c6de35
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 42, Iss , Pp 108030- (2022)
The strain Millerozyma farinosa KCTC27753, isolated from nuruk, is a multi-stress tolerant yeast which grows at 46 °C temperature and pH 3.0. This strain can withstand fermentation inhibitors, such as furfural and phenolic compounds released from bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cb6b0c2af3449dab64d48266e5f64d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Saccharomycopsis fibuligera is an amylolytic yeast that plays an important role within nuruk (a traditional Korean fermentation starter) used for the production of makgeolli (Korean rice wine), which is characterized by high acidity. However, the eff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61cb29e66f6e4e9e97ad349cecbb695f
Autor:
Eun-Hee Park, Myoung-Dong Kim
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 35, Iss , Pp 106888- (2021)
Saccharomycopsis fibuligera MBY1320 was isolated from Nuruk, a traditional Korean starter for makgeolli (rice wine) production. This isolate has previously been reported to exhibit thermotolerance and starch-degrading activities. In this data descrip
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50dfbf641d364bf3a4c512a98d5fb429