Zobrazeno 1 - 10
of 1 349
pro vyhledávání: '"nuruk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 7, p 330 (2024)
In this study, the microbial community present during the barley yeast fermentation of stevia leaves and its correlation with antioxidant, anti-obesity, and anti-inflammatory properties, as well as metabolites, were investigated using UPLC-Q-TOF-MS.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac117ff5bae848e1a2a18601a04df2b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2188 (2023)
Enzymatic protein hydrolysis is a well-established method for improving the quality of dietary proteins, including edible insects. Finding effective enzymes from natural sources is becoming increasingly important. This study used nuruk extract concen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f143549074274a87aed75241a4c6de35
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 42, Iss , Pp 108030- (2022)
The strain Millerozyma farinosa KCTC27753, isolated from nuruk, is a multi-stress tolerant yeast which grows at 46 °C temperature and pH 3.0. This strain can withstand fermentation inhibitors, such as furfural and phenolic compounds released from bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cb6b0c2af3449dab64d48266e5f64d0
Autor:
Bal, Jyotiranjan1, Yun, Suk-Hyun1, Yeo, Soo-Hwan2, Kim, Jung-Mi3, Kim, Beom-Tae1, Kim, Dae-Hyuk1 dhkim@jbnu.ac.kr
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Mar2017, Vol. 101 Issue 5, p2093-2106. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eun-Hee Park, Myoung-Dong Kim
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 35, Iss , Pp 106888- (2021)
Saccharomycopsis fibuligera MBY1320 was isolated from Nuruk, a traditional Korean starter for makgeolli (rice wine) production. This isolate has previously been reported to exhibit thermotolerance and starch-degrading activities. In this data descrip
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50dfbf641d364bf3a4c512a98d5fb429