Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"novel probiotic"'
Autor:
Xiaomeng Zhang, Yaowei Fang, Guang Yang, Xiaoyue Hou, Yang Hai, Mengjie Xia, Fuxiang He, Yaling Zhao, Shu Liu
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Urolithin A (UA) has received considerable research attention because of its health benefits. However, only a few strains have been reported to produce UA from ellagic acid (EA), and the molecular mechanisms underlying the gut microbiota-mediated tra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c511452626f4c66a58b4ffcea5ebc41
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 7, Iss , Pp 100263- (2022)
Milk chocolate can be formulated with the addition of probiotics. This study was conducted to investigate the physicochemical properties, sensory attributes, and probiotic viability in milk chocolates during storage and in vitro gastrointestinal dige
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fc4c80391a64069bba338fb048642f9
Autor:
María V. Selma, David Beltrán, María C. Luna, María Romo-Vaquero, Rocío García-Villalba, Alex Mira, Juan C. Espín, Francisco A. Tomás-Barberán
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2017)
Urolithins are intestinal microbial metabolites produced from ellagitannin- and ellagic acid-containing foods such as walnuts, strawberries, and pomegranates. These metabolites, better absorbed than their precursors, can contribute significantly to t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/752090200ec74c48a5aa1a36f099094a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francisco A. Tomás-Barberán, Juan Carlos Espín, María Romo-Vaquero, María V. Selma, María C. Luna, David Beltrán, Rocío García-Villalba, Alex Mira
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2017)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Frontiers in Microbiology
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Frontiers in Microbiology
Urolithins are intestinal microbial metabolites produced from ellagitannin- and ellagic acid-containing foods such as walnuts, strawberries, and pomegranates. These metabolites, better absorbed than their precursors, can contribute significantly to t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Selma MV, Beltran D, Luna MC, Romo-Vaquero M, Garcia-Villalba R, Mira A, Espin JC, Tomas-Barberan FA
Publikováno v:
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO: Repositorio Institucional de Producción Científica
Fundación para el Fomento de la Investigación Sanitaria y Biomédica de la Comunitat Valenciana (FISABIO)
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO: Repositorio Institucional de Producción Científica
Fundación para el Fomento de la Investigación Sanitaria y Biomédica de la Comunitat Valenciana (FISABIO)
Urolithins are intestinal microbial metabolites produced from ellagitannin-and ellagic acid-containing foods such as walnuts, strawberries, and pomegranates. These metabolites, better absorbed than their precursors, can contribute significantly to th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e24a7ff8f31fc673b693dd017a86afcd
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=2212
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=2212
Autor:
Paul W. O'Toole, Francesca Turroni, Carlos Canchaya, Marco Ventura, Douwe van Sinderen, Elaine E. Vaughan
Bacterial communities reside in very different ecological niches on and within the human host, such as those associated with the alimentary tract. The human gastrointestinal tract is populated with as many as 100 trillion bacterial cells, whose colle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1dc284c8d484f4fcf3d9cc41fde2df2f
https://hdl.handle.net/10468/117
https://hdl.handle.net/10468/117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.