Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"noodle-making performance"'
Autor:
Eunbin Ha, Meera Kweon
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3158 (2024)
This study examined the impact of xylanases, focusing on the hydrolysis of water-extractable (WE-AX) and water-unextractable arabinoxylans (WU-AX) and on the quality and noodle-making performance of flours with varying gluten strengths. Flours catego
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6d78a73b4924093aa13c1f646a8821d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.