Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"nonvolatile metabolites"'
Autor:
Jiantao Fu, Yuxing An, Dao Yao, Lijun Chen, Liwen Zhou, Dachun Shen, Sixing Dai, Yinglin Lu, Donglei Sun
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 22, p 5230 (2024)
The aim of the present study was to comprehensively analyze and identify the metabolites of different varieties of raw peanut, as well as provide a reference for the utilization of different varieties of peanuts. In this study, three varieties of pea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a268d96957f48ba9724997091293bad
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100755- (2024)
Citrus is an important genus in the Rutaceae family, and citrus peels can be used in both food and herbal medicine. However, the bulk of citrus peels are discarded as waste by the fruit processing industry, causing environmental pollution. This study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67a8b4f415c341c3a4c5f913a7f5a3f4
Autor:
Zheng Tu, YueYun Liu, JiaZheng Lin, HaoWei Lv, Wei Zhou, XiaoFeng Zhou, YuanFeng Qian, Xu Zeng, WeiZhong He, Yang Ye
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100767- (2023)
Hot-air and heat-conduction drying are the most common drying patterns in green tea production. However, the differences between them in terms of the resulting green tea chemical compounds have not been illustrated systematically. In this study, 515
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5eb9f176c1c4cb4959e50cb41400613
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 144 (2023)
Second-drying has an impact on the development of flavor and aroma in black tea. However, the effect of the shape changes of the tea leaves during second-drying on the quality of black tea has yet to be evaluated. In this study, GC-TOFMS and UPLC-HRM
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e20f22c124d45bdb6788fdbe3280c1b
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 5, p 439 (2023)
Passion fruit wine is a popular fruit wine because of its unique aroma. However, the roles of microorganisms in different fermentation methods, particularly their contributions to aroma formation, are poorly understood. Accordingly, the goal of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cec2349aee0481299db78842a674409
Autor:
Wenliang Wu, Meiling Lu, Jiakun Peng, Haipeng Lv, Jiang Shi, Shuguang Zhang, Zhen Liu, Jihua Duan, Dan Chen, Weidong Dai, Zhi Lin
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 13, Iss , Pp 100270- (2022)
Jianghua Kucha (JHKC) is a special tea germplasm with high bitterness growing in China; however, the chemical characteristics of JHKC are not completely understood. In this study, 61 differential metabolites were identified between 11 wild JHKC indiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3153e4752c84c74b8649317af3c4b0c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.