Zobrazeno 1 - 10
of 1 539
pro vyhledávání: '"nonstarch polysaccharides"'
Publikováno v:
Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 184, Iss 4, Pp 45-52 (2024)
Background. Barley (Hordeum vulgare L.) is an important source of nutrients, such as starch, protein, and various dietary fibers. β-Glucans are soluble fibers found in high amounts in oat and barley grain, so they are becoming increasingly interesti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/061176e8e047435f83dd7d40c6a23858
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LAVINIA ȘTEF, D. DRINCEANU, C. PANDUR, C. JULEAN, I. LUCA, D. ȘTEF, RAMONA TETILEANU, D. FOTA
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 41, Iss 1, Pp 567-567 (2023)
The NSP in cereal grains are composed predominantly of arabinoxylans (pentosans), beta glucans and cellulose. The main soluble NSP in these grains are arabinoxylans, while in barley and oats the are betaglucans. In this experiment we want to establis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb7092f309654611b97ce92d37ac3139
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 12, Pp 102210- (2022)
ABSTRACT: This study evaluated the impact of feeding xylo-oligosaccharides (XOS), fermentable fiber in the form of wheat bran (WB), and xylanase (XYL) on laying hen productive performance and nutrient digestibility. The hypothesis was that the WB wou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03f696cad412465d87f213e2ea7640ae
Autor:
Lina Yu, Jie Bi, Yu Song, Chen Jiang, Hongtao Qi, Xiaoyuan Chi, Weiqiang Yang, Chengren Shi, Qingxuan Gong, Mingqing Wang
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 5, p 425 (2023)
In heat-denatured peanut meal (HDPM), proteins are denatured and polysaccharides are degraded and browned. It can only be used as feed or fertilizer, and not using it as such is a waste of resources. To achieve high-value HDPM use, solid-state fermen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff66f0704d094fe99563670c25a6f80c
Autor:
Zawanah Yassin, Yin Li Tan, Akila SRV, John Monro, Lara Matia-Merino, Kaiyang Lim, Allan Hardacre, Suman Mishra, Kelvin Kim Tha Goh
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 10, p 1513 (2022)
White bread contains a high proportion of easily digestible starch, which contributes to an undesirable rapid increase in blood glucose concentration. This study investigated the effects of nonstarch polysaccharides (NSP) -xanthan gum, lambda-carrage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4a4a860d3cb4b7da3384104ee5cd19c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.