Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"nonconventional yeast"'
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 11, p 656 (2022)
Because the petroleum-based chemical synthesis of industrial products causes serious environmental and societal issues, biotechnological production using microorganisms is an alternative approach to achieve a more sustainable economy. In particular,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73dd21a94cb24a559c38a58c5ac060d8
Autor:
Kumokita, Ryota, Bamba, Takahiro, Inokuma, Kentaro, Yoshida, Takanobu, Ito, Yoichiro, Kondo, Akihiko, Hasunuma, Tomohisa
Publikováno v:
ACS Synthetic Biology. 11(6):2098-2107
Bioactive plant-based secondary metabolites such as stilbenoids, flavonoids, and benzylisoquinoline alkaloids (BIAs) are produced from ʟ-tyrosine (ʟ-Tyr) and have a wide variety of commercial applications. Therefore, building a microorganism with h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kieran M. Lynch, Konstantin Bellut, Martin Zarnkow, Emanuele Zannini, Mathias Hutzler, Maximilian Michel, Fritz Jacob, Luk Daenen, Elke K. Arendt, David P. De Schutter
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists. 77:157-169
In brewing research, non-Saccharomyces yeasts have gained attention in recent years, owing to their potential to influence the characteristics and flavor of beer. The Lachancea genus possesses an u...
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.