Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"non-volatile flavor"'
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract To compare the difference of non-volatile taste-active flavor components of different chicken breeds, four Chinese native yellow feather broilers including Langshan chicken, Chongren chicken, Luyuan chicken and Wenchang chicken were used in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e96b722099a44d78694f1f2f3a23719
Autor:
Shuang Xian, Feng Zhao, Xinyan Huang, Xingyan Liu, Zhiqing Zhang, Man Zhou, Guanghui Shen, Meiliang Li, Anjun Chen
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2852 (2024)
The paocai industry faces challenges related to the production of large volumes of high-salinity and acidic brine by-products. Maintaining paocai quality while reducing brine production is crucial. This study utilized high-throughput sequencing techn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2e3eadd5b1b4b91bc99df34fe105713
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3502 (2022)
To investigate the effect of steaming time (0, 5, 10, 15, 20, and 25 min) on the protein degradation and non-volatile flavor substances of swimming crab (Portunus trituberculatus), the moisture content, total nitrogen (TN), non-protein nitrogen (NPN)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b97eebb787ca4122a0f16bb062428ab7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.