Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"non-volatile component"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3119 (2024)
The impact of the roasting degree on ultra-high-pressure cold brew (UHP) coffee remains unclear, although it has been found that UHP technology accelerates the extraction of cold brew (CB) coffee. Therefore, this study investigated the effects of thr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b42dafca4281400099fc715e3bc08e2d
Autor:
Wei Dai, Boyi Li, Yanli Xiong, Liping Dai, Yuan Tian, Liangqian Zhang, Qi Wang, Guoqiang Qian
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 4, p 788 (2024)
Litsea cubeba, which is found widely distributed across the Asian region, functions as both an economic tree and a medicinal plant with a rich historical background. Previous investigations into its chemical composition and biological activity have p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5a3e6bfc080425eb4b13744e91e19c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Naoyuki Ishida
Publikováno v:
Beiträge zur Tabakforschung International, Vol 26, Iss 6, Pp 269-283 (2015)
Alors que les regards se sont principalement tournés sur les composants à faible polarité dans la résine de feuilles de tabac en raison de leur lien probable avec le goût et l’arôme des produits du tabac, l’absence d’une méthode praticab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Sorbent extraction technology was used to separate the volatile and non‐volatile components of wine. The extracts were analyzed by capillary gas chromatography. Copyright © 1990 Dr. Alfred Huethig Publishers
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::24dbed01c31cff34797b88cb9ca9f016
http://hdl.handle.net/11585/878101
http://hdl.handle.net/11585/878101