Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"non-thermal process"'
Autor:
Mahmoud Younis, Isam A. Mohamed Ahmed, Khaled A. Ahmed, Hany M. Yehia, Diaeldin O. Abdelkarim, Abdulla Alhamdan, Ahmed Elfeky
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 5, Iss 4, Pp 2020-2031 (2023)
The effects of pulsed electric field treatment and thermal pasteurization on the microbial and physical properties of a high-fiber, nutritional milk-based beverage made with date powder were studied. Four ratios of date powder (10, 15, 20, and 25 w/w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/217c487d37fd43eca34dddb81852506d
Autor:
Massimiliano Rinaldi, Rohini Dhenge, Margherita Rodolfi, Paola Littardi, Karen Lacey, Antonella Cavazza, Maria Grimaldi, Veronica Lolli, Martina Cirlini, Benedetta Chiancone, Tommaso Ganino
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 14, p 2182 (2024)
One of the most difficult issues in the juice industry is to manufacture juices where processing processes minimise the impact on the native characteristics of the fruits. In this study, high-pressure technology was used on whole apple fruits in orde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93b81abaa84443edbb5b84af95664ca6
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 7, p 735 (2024)
Cold plasma (CP) is an alternative to traditional thermal sterilization techniques. This study aimed to investigate the preservation effects of CP treatment at 120 kV and 130 Hz for 150 s on fresh-cut Hami melons during storage at 4 °C for 8 d. Ther
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d5d2f4ff0e948c4bd076ad3509deb08
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 14, Iss , Pp 100747- (2023)
Cold plasma, a partially ionized gas maintained at low temperatures, has emerged as a promising nonthermal food processing technique with various applications, including food sterilization and improved agricultural output. By generating reactive spec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40b8dbf96fb141cdb7a8622e69edf340
Autor:
Carmen Rosa Quintero Pimiento, Paula Virginia Fernández, Marina Ciancia, Alex López-Córdoba, Silvia Goyanes, María Alejandra Bertuzzi, María Laura Foresti
Publikováno v:
Polymers, Vol 15, Iss 21, p 4263 (2023)
Edible films based on fruit and vegetable purees combined with different food-grade biopolymeric binding agents (e.g., pectin, gelatin, starch, sodium alginate) are recognized as interesting packaging materials that benefit from the physical, mechani
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4135190d017f47dd9cf2d134fc0652d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.