Zobrazeno 1 - 10
of 1 631
pro vyhledávání: '"non-thermal food processing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shahad Z. Al-Najjar, Zainab T. Al-Sharify, Helen Onyeaka, Taghi Miri, KeChrist Obileke, Christian K. Anumudu
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 5, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract All around the world, food processing techniques make use of various kinds of treatments to improve the shelf-life of foods. The commonly used thermal treatments are likely to result in deteriorating the sensory as well as nutritional qualit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ede2f8b7a6a544e8b73dfd3aa7b55972
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Urugo, Markos Makiso, Teka, Tilahun A., Berihune, Ruth Aweke, Teferi, Sifen Liulseged, Garbaba, Chemeda Abedeta, Adebo, Janet Adeyinka, Woldemariam, Henock Woldemichael, Astatkie, Tess
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies May 2023 85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.