Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"non-enzymatic catalysis"'
Autor:
Ya Yang, Wenhui Ji, Yutao Yin, Nanxiang Wang, Wanxia Wu, Wei Zhang, Siying Pei, Tianwei Liu, Chao Tao, Bing Zheng, Qiong Wu, Lin Li
Publikováno v:
Biosensors, Vol 13, Iss 5, p 508 (2023)
Rapid and accurate detection of changes in glucose (Glu) and hydrogen peroxide (H2O2) concentrations is essential for the predictive diagnosis of diseases. Electrochemical biosensors exhibiting high sensitivity, reliable selectivity, and rapid respon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f4e6840cd6b4065940bb4309f0efad4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sensors, Vol 17, Iss 10, p 2163 (2017)
This work outlines a synthetic strategy inducing the microwave-assisted synthesis of palladium (Pd) nanocrystals on a graphite sphere (GS) and reduced graphene oxide (rGO) supports, forming the Pd catalysts for non-enzymatic glucose oxidation reactio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b69a856979e4e38b643ad4bb6bcfddd
Autor:
Leonida Bilenko, Tetiana Stukonozhenko, Viktoriya Pogarskaya, Ludmila Radchenko, Raisa Pavlyuk, Vadim Pavlyuk, Svitlana Loseva
Latent forms of pectic substances and biologically active substances (BAS) in nanocomplexes with biopolymers and minerals in fruits and vegetables are discovered. It is shown that in the latent form they are found in fruits and vegetables 2.5 ... 5 t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e64b94722e13e73ccb751a0f4cce31af
https://zenodo.org/record/3358936
https://zenodo.org/record/3358936
Autor:
Pavlyuk, Raisa, Pogarskaya, Viktoriya, Radchenko, Ludmila, Pavlyuk, Vadim, Bilenko, Leonida, Stukonozhenko, Tetiana, Loseva, Svitlana
Publikováno v:
ScienceRise; № 5 (2019); 57-64
Відкриті приховані форми пектинових речовин та біологічно активних речовин (БАР) в нанокомплексах з біополімерами та мінералами в плод
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The complex of BAR was determined in chlorophyll-containing vegetables (cabbage broccoli, spinach, Brussels sprouts, green bean beans). The presence of 100 grams of fresh airway complexes of the BAR (chlorophyll, phenolic compounds, L-ascorbic acid,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::20dd6800bf34b5094921da74b40e8000