Zobrazeno 1 - 10
of 434
pro vyhledávání: '"non-destructive technique"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
Abstract In the food industry, the increasing use of automatic processes in the production line is contributing to the higher probability of finding contaminants inside food packages. Detecting these contaminants before sending the products to market
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74ff916a0ef14eed90bb2b257ae9d350
Publikováno v:
Sensors, Vol 24, Iss 14, p 4635 (2024)
In the field of rice processing and cultivation, it is crucial to adopt efficient, rapid and user-friendly techniques to detect the flavor values of various rice varieties. The conventional methods for flavor value assessment mainly rely on chemical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70afcad58f6d444bb731a654406cc4cd
Publikováno v:
Lubricants, Vol 12, Iss 6, p 222 (2024)
The aim of this work is to verify the applicability of thermography as a non-destructive technique to quantify the wear performance of several high-entropy alloy coatings. Thermal profiles obtained from passive and active thermography were analyzed a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e816157c504e4574ad68fa437d928365
Publikováno v:
Case Studies in Thermal Engineering, Vol 49, Iss , Pp 103249- (2023)
The significance of on-site measurements for the thermal characterization of building components is widely recognized. Walls thermal performance can be identified through the widely used Heat-Flow Meter (HFM) method, which has been frequently applied
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a90ee63635547d6bc05499ef62aa9f1
Autor:
Giuseppe Danilo Addante, Giuseppe Dell’Avvocato, Francesco Bisceglia, Ester D’Accardi, Davide Palumbo, Umberto Galietti
Publikováno v:
Engineering Proceedings, Vol 51, Iss 1, p 7 (2023)
This preliminary study investigates the influence of test parameters on the detection and quantitative assessment of cracks using laser thermography. Cracks pose significant material design and analysis concerns, compromising the structural strength
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c46cd9545bf443549bac544fed1e5f0a
Autor:
Ekta Panwar, Anjana Naga Jyothi Kukunuri, Dharmendra Singh, Ashwani Kumar Sharma, Harish Kumar
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 10, Pp 75956-75970 (2022)
Crop health can be predicted based on various biochemical variables of crops, which include chlorophyll, phenol, carbohydrate, lipid, protein, hydrogen peroxide, and proline as these variables play a critical role in maintaining the intricate phytoch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3afa519b3a847a995302fc8eeed34e5
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1a84ba38de64eb6a90bf0840a7a05ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.