Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"non-destructive food analysis"'
Autor:
Artyom R. Khakimov, Aleksei S. Dorokhov, Dmitriy Y. Pavkin, Sergey S. Yurochka, Alexey V. Shkirin, Maxim E. Astashev, Dmitry N. Ignatenko, Andrey Yu. Izmailov, Sergey V. Gudkov
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 21, p 11836 (2023)
Contamination of the inner surface of milk hoses of milking systems with milk residues, water residues and pathogenic microflora has a negative impact on milk quality and can affect the accuracy of light-scattering sensors measuring milk quality para
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91506bc311794a589ff45014864f404b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
A simple, fast and eco-friendly methodology to determine quality parameters, such as moisture, total ashes and caffeine content, in yerba mate samples was developed using near-infrared (NIR) spectroscopy and chemometrics. The NIR spectra of the yerba
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::68b31adc62056a47a55ccbc20e43d07f
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643820302784
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643820302784
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 35(2):55-60
Yerba mate is native to subtropical forests and grows naturally in Brazil, Paraguay and Argentina. Its consumption has increased due to the health benefits attributed to the presence of phytochemical compounds, mainly methylxanthines, polyphenols and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.