Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"non-destructive determination"'
Autor:
LI Zengwei, LU Jinghong, YU Menghai, WU Jie, YANG Min, LIANG Yan, DENG Shanggui, YUAN Pengxiang
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 10, Pp 281-289 (2024)
The body composition of cultured live large yellow croaker (Pseudosciaena crocea) is extremely difficult to detect. In order to solve this problem, we analyzed the relationship between the impedance measured at 2, 5, 20, 50, 100 kHz for the dorsal an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbbd460c99dc45a79132df9f50019812
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 11, p 2033 (2024)
Color is a key indicator for evaluating the quality of tea during processing; various processing procedures can significantly affect the content of fat-soluble pigments of tea, which in turn affects the color and quality of finished tea. Therefore, t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3aa856a0816e45328c89c9bddcf1efa7
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 10, p 4145 (2024)
The sweetness is an important parameter for the quality of Cuixiang kiwifruit. The quick and accurate assessment of sweetness is necessary for farmers to make timely orchard management and for consumers to make purchasing choices. The objective of th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4648d43d4c9646bd96bb02b8ac51765b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Photonics, Vol 10, Iss 5, p 547 (2023)
Retention of rice freshness is highly dependent on storage temperature. Timely and accurate identification of rice freshness is critical to ensure food security. Here, we characterize the freshness of rice in reference to storage temperature. Teraher
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6165844945a947a69f08488170789215
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agro@mbiente On-line, Vol 11, Iss 1, Pp 47-55 (2017)
The aim of this work was to study the statistical modelling of leaf area in the cocoa tree (Theobroma cacao L. ‘PH - 16’), in a shaded environment and in full sun. Two hundred leaves (100 from plants grown in the shade and 100 grown in full sun)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b79d0cdd1a04c3b82a6c72123d84c52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.