Zobrazeno 1 - 10
of 323
pro vyhledávání: '"non-degradable protein"'
Autor:
Ružić-Muslić, D.1 muslic.ruzic@gmail.com, Petrović, M. P.1, Petrović, M. M.1, Bijelić, Z.1, Petrović, V. Caro1, Maksimović, N.1
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2016, Vol. 59, p102-107. 6p.
Autor:
Rafael Henrique de Tonissi e Buschinelli de Goes, Rosiélen Augusto Patussi, Jefferson Rodrigues Gandra, Antonio Ferriani Branco, Thiago José de Lira Cardoso, Marcus Vinícius Moraes de Oliveira, Raquel Tenório de Oliveira, Charles Jhonnatan dos Santos Souza
Publikováno v:
Bioscience Journal, Vol 33, Iss 1 (2017)
To evaluated the chemical composition and ruminal degradability of crambe byproducts (meal and crushed) and proteic supplements formulated with crushed crambe (0; 2.5; 5; 10 and 15%); five crossbred steers with average weight of 485±14 kg, were used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f47d74d3c2234e9e97e035351c4a6edd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R.C. Clipes, E. Detmann, J.F.C. Silva, R.A.M. Vieira, L.B.M. Nunes, F.N. Lista, N.J. Ponciano
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 58, Iss 4, Pp 694-697 (2006)
Estimou-se a fração protéica não degradável no rúmen obtida a partir dos compostos nitrogenados insolúveis em detergente ácido (PIDA). Foram utilizadas 96 amostras obtidas por simulação manual de pastejo e extrusa esofágica em dois sistema
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efa55162bc76409fa8a47a610e4b3140
Autor:
Carvalho, Geovany Macêdo
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Submitted by Geovany Macedo Carvalho (geovany.carvalho@unesp.br) on 2021-05-14T13:34:11Z No. of bitstreams: 1 Geovany Macêdo Carvalho - Dissertação.pdf: 1022450 bytes, checksum: cad9dc77ae98577016e5c9685b31f064 (MD5) Approved for entry into archiv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ce0eeb04f4307a46eb038e772e7b16c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Colovate, Paulo Henrique Detogni, Salcedo, Yury Tatiana Granja, Kênia Larissa Gomes Carvalho Alves, Gonçalves, Paloma Helena, Messana, Juliana Duarte, Berchielli, Telma Teresinha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6990a052babc097a1f74950a9109d5cd
Autor:
Dragana Ruzic-Muslic, M. Zujovic, Nevena Maksimović, Zorica Bijelić, Predrag Perisic, Milan P. Petrović
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry
Results of the study of the effect of the level of nondegradable protein in diet on fattening performance and digestibility of nutrients in weaned lambs are presented in the paper. Objective of the study was to establish the optimal level of non-degr
Autor:
Ružić-Muslić, Dragana, Petrović, Milan P., Petrović, Milan M., Bijelić, Zorica, Caro Petrović, Violeta, Maksimović, Nevena
Publikováno v:
Scientific Papers-Series D-Animal Science
The effects of the level of non-degradable protein in diet on fattening performance and carcass characteristics of intensively fattened lambs are presented in the paper. The aim of this study was to determine the optimal level of non-degradable prote
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4207::f9f6fc3c4c58ffb580f4ed730d4fdb60
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_ristocar_498
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_ristocar_498