Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"non-cow milk"'
Autor:
Radjaa Cirat, Zineb Benmechernene, Hülya Cunedioğlu, Mariacinzia Rutigliano, Angela Scauro, Khaled Abderrahmani, Kihal Mebrouk, Vittorio Capozzi, Giuseppe Spano, Barbara la Gatta, Maria Teresa Rocchetti, Daniela Fiocco, Mariagiovanna Fragasso
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 10, p 2042 (2024)
The food industry constantly seeks new starter cultures with superior characteristics to enhance the sensory and overall quality of final products. Starting from a collection of Algerian dairy (goat and camel) lactic acid bacteria, this work focused
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac95daa0228549e490cd940fc3fc32e0
Autor:
Eleni Malissiova, Stamatia Fotiadou, Anastasia Tzereme, Dimitra Cheimona, Georgia Soultani, Ioannis Maisoglou, Athanasios Manouras
Publikováno v:
Ruminants, Vol 2, Iss 4, Pp 435-447 (2022)
Alkaline phosphatase is used as the main marker in the evaluation of successful milk pasteurization, although there is concern about whether this method is appropriate for non-cow milk. We systematically reviewed articles related to ALP in non-cow mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/829304397b1344b6bc9c504d87a7a78e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
© 2016 Elsevier Inc. All rights reserved. Milk is known as the most complete single food available and is a fundamental ingredient of the human diet for both children and adults. Millions of people suffer for protein-energy malnutrition and micronut
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a854b4c469bed414e8cc7bbf4abb1998
http://hdl.handle.net/11695/62758
http://hdl.handle.net/11695/62758
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.