Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"non lactose fermenter"'
Autor:
Razib Mazumder, Arif Hussain, Jody E. Phelan, Susana Campino, S. M. Arefeen Haider, Araf Mahmud, Dilruba Ahmed, Md Asadulghani, Taane G. Clark, Dinesh Mondal
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Multi-resistant pathogenic strains of non-lactose fermenting Escherichia coli (NLF E. coli) are responsible for various intestinal and extraintestinal infections. Although several studies have characterised such strains using conventional methods, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03cdd9b0e9a0422f8849ee4ae10444f8
Publikováno v:
Journal of Clinical and Diagnostic Research, Vol 16, Iss 1, Pp DC15-DC19 (2022)
Introduction: The Proteus species are vulnerable to cause community-acquired and Healthcare Acquired Infections (HCAI). This organism is grouped under opportunistic pathogen and implicates a wide range of infection in humans. The emergence of antimic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80549ba406e845949f1ff96d141cdab0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Veterinary Journal; Vol 39, No 3 (2018); 199-208
This study compares the in vitro activities of enrofloxacin and its main metabolite ciprofloxacin against clinical Escherichia coli and non-lactose fermenting enterobacteria isolates from chickens. Ten (10) Escherichia coli and 8 non lactose fermenti
Publikováno v:
Tropical Veterinarian; Vol 30, No 4 (2012); 152-160
The roles of members of the Gram-negative non-lactose bacilli commonly isolated from animals, apart from the established pathogenic non-lactose bacilli like Salmonella enterica in infections have been variable, though some of them have been associate