Zobrazeno 1 - 10
of 359
pro vyhledávání: '"non destructive parameters"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angela Vacaro de Souza, Vitória Ferreira da Silva Favaro, Jéssica Marques de Mello, Vinicius Canato, Diogo de Lucca Sartori, Fernando Ferrari Putti, Yasmin Saegusa Tadayozzi, Douglas D’Alessandro Salgado
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 14, p 2284 (2024)
Vegetable quality parameters are established according to standards primarily based on visual characteristics. Although knowledge of biochemical changes in the secondary metabolism of plants throughout development is essential to guide decision-makin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dccaad1d966499c99ba4bbba85d9e41
Autor:
Souza AV; School of Science and Engineering, São Paulo State University (UNESP), Campus Tupã, Tupã 17602-496, SP, Brazil., Favaro VFDS; School of Science and Engineering, São Paulo State University (UNESP), Campus Tupã, Tupã 17602-496, SP, Brazil., Mello JM; School of Science and Engineering, São Paulo State University (UNESP), Campus Tupã, Tupã 17602-496, SP, Brazil., Canato V; School of Science and Engineering, São Paulo State University (UNESP), Campus Tupã, Tupã 17602-496, SP, Brazil., Sartori DL; School of Science and Engineering, São Paulo State University (UNESP), Campus Tupã, Tupã 17602-496, SP, Brazil., Putti FF; School of Science and Engineering, São Paulo State University (UNESP), Campus Tupã, Tupã 17602-496, SP, Brazil., Tadayozzi YS; School of Science and Engineering, São Paulo State University (UNESP), Campus Tupã, Tupã 17602-496, SP, Brazil., Salgado DD; School of Science and Engineering, São Paulo State University (UNESP), Campus Tupã, Tupã 17602-496, SP, Brazil.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Jul 20; Vol. 13 (14). Date of Electronic Publication: 2024 Jul 20.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuan, S.C.
Publikováno v:
In Solid State Electronics 2005 49(1):123-129
Autor:
Yuan, Shoucai, Zhu, Changchun
Publikováno v:
In Microelectronics Reliability 2002 42(12):1991-1996
Publikováno v:
Advanced Materials Research. 778:191-198
In Italy timber and wood products are becoming increasingly used for building constructions due to their excellent physics and mechanical properties. International Codes require the use of wood previously graded according to the current regulation. T
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sbartai, Mehdi, Razafindratsima, Stephen, Balayssac, Jean-Paul, Payan, Cedric, Rakotonarivo, Sandrine T., Garnier, Vincent
Publikováno v:
RUGC 2018-36èmes Rencontres Universitaires De Génie Civil
RUGC 2018-36èmes Rencontres Universitaires De Génie Civil, 2018, Saint-Etienne, France
RUGC 2018-36èmes Rencontres Universitaires De Génie Civil, 2018, Saint-Etienne, France
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6e42df9ddb188a8b5a8d96c9f9a0dca5
https://hal.science/hal-02045205
https://hal.science/hal-02045205
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.