Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"nizori, addion"'
Publikováno v:
Indonesian Food Science & Technology Journal; Vol. 5 No. 2 (2022): Vol 5 No 2, July 2022; 49-56
This study aims to determine the effect of concentration areca seed extract on the physicochemical and sensory properties of pineapple juice as a functional beverages , and to determine the appropriate concentration of areca seed extract to produce p
Autor:
nizori, addion
Publikováno v:
Jurnal Sains dan Teknologi Pangan; Vol 8, No 2 (2023): Jurnal Sains dan Teknologi Pangan
Butterfly pea flowers can be used as a functional drink because they contain phytochemical compounds such as tannins, saponins, triterpenoids, polyphenols, phenols, flavonoids, glycosides, alkaloids and steroids. The addition of stevia sugar provides
Autor:
Setyawan, Hendrix Yulis, Sunaryo, Sunaryo, Waluyo, Budi, Merlya, Merlya, Choirun, Annisa'u, Nizori, Addion, Sahrial, Sahrial
Publikováno v:
Indonesian Food Science & Technology Journal; Vol. 4 No. 1 (2020): Vol 4 No 1, December 2020; 19-26
Global warming that occurs due to rapid population growth and increasing of energy consumption makes energy supply decreases. Energy source from non-renewable energy (fossil fuel) cause increasing greenhouse gas emission level and scarcity of natural
Publikováno v:
Indonesian Journal of Geography; 2023, Vol. 55 Issue 2, p378-384, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmiah Ilmu Terapan Universitas Jambi; Vol. 3 No. 1 (2019): Volume 3, Nomor 1 Juni 2019 ; 71-77
Pembuatan kopi seduh instan menggunakan metode kokristalisasi sangat dipengaruhi oleh konsentrasi sukrosa (gula pasir) yang digunakan sebagai agen pengkristal. Lima taraf konsentrasi gula pasir (15, 25, 35, 45 dan 55%) dipelajari pengaruhnya terhadap
Autor:
Nizori, Addion, Lamtiar
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 7/6/2020, Vol. 519, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.