Zobrazeno 1 - 10
of 1 395
pro vyhledávání: '"nitrogen atmosphere"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 16, Pp e36293- (2024)
To investigate the pyrolysis reaction of ryegrass, we conducted a simultaneous thermal analysis using thermogravimetric(TG) analyzers. This involved obtaining data through Thermogravimetry (TG), Derivative Thermogravimetry (DTG), and Differential the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/892738f4c6fa49ebae8a9e4c6e74ee72
Publikováno v:
Seeds, Vol 3, Iss 1, Pp 16-25 (2023)
Cicer arietinum L. (chickpea, or garbanzo bean) is one of the most consumed legumes worldwide. It is a rich source of carbohydrates, proteins, fibers, minerals and vitamins with very low cholesterol. From a nutritional point of view, despite the low
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81e915d6945c4165883c02c3fd465cc3
Autor:
Hussanai Luangthanarak, Ratchadaporn Supruangnet, Waraporn Tanthanuch, Sukasem Watcharamaisakul
Publikováno v:
Bulletin of Chemical Reaction Engineering & Catalysis, Vol 18, Iss 1, Pp 151-161 (2023)
Extensive research has been conducted on enhancing the photocatalytic activity of Lanthanum titanium oxide (La2Ti2O7) based photocatalysts. However, these photocatalysts were found to be inactive under visible light. To address this limitation, a mod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/436200b5acc34e75bfdd9c5095a99632
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 2, Pp 124-130 (2023)
High gluten wheat Jimai 44 was used as the experimental material ,and stored in a controlled atmosphere box with a nitrogen concentration of 98%. After storage for 1 month, it was unsealed. The quality change law of 6 months after unsealing was studi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d283934ab3546f99e8925507bd0d1c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 18, Iss 11, Pp 1913-1923 (2021)
Elimination of halogen and formaldehyde from flame-retardants is the focus of the recent research due to their adverse effects on the human health and the environment. This research investigates the numerous halogen-free and formaldehyde-free flame r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec93bcb4e881447cbefafd9a6e51829a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Razieh Niazmand, Samira Yeganehzad
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 7, Iss 1, Pp 1-14 (2020)
Abstract Background Barberry has long been used as an herbal remedy since ancient times which is found throughout temperate and subtropical regions of the world. Given the short harvesting season and limited shelf life of the barberry, we evaluated t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b8f377d502f4633bf4e2725b335e800