Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"nitrogène"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1183-1186.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002921
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wojciech Szponarski, Anna Medici, Sandrine Ruffel, Benoît Lacombe, Alaeddine Safi, Gabriel Krouk
Publikováno v:
Current Opinion in Plant Biology
Current Opinion in Plant Biology, Elsevier, 2017, 39, pp.159-167. ⟨10.1016/j.pbi.2017.07.006⟩
Current Opinion in Plant Biology, Elsevier, 2017, 39, pp.159-167. ⟨10.1016/j.pbi.2017.07.006⟩
Plant specific GARP transcription factor family (made of ARR-B and G2-like) contains genes with very diverse in planta functions: nutrient sensing, root and shoot development, floral transition, chloroplast development, circadian clock oscillation ma
Publikováno v:
35. International Specialised Symposium on Yeasts
35. International Specialised Symposium on Yeasts, Oct 2019, Antalya, Turkey. 169 p., 2019
2019; 35. International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, TUR, 2019-10-21-2019-10-25, 154
35. International Specialised Symposium on Yeasts, Oct 2019, Antalya, Turkey. 169 p., 2019
2019; 35. International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, TUR, 2019-10-21-2019-10-25, 154
In grape must, nitrogen content is ofteninsufficient for the completion of alcoholic fermentation by yeast. For Saccharomyces cerevisiae, response to nitrogen deficiency is strain-dependent, some strains being able to complete fermentation despite ni
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3e296ecef914e144d57758326ba5f576
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02460145/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02460145/document
Publikováno v:
35. International Specialised Symposium on Yeasts
35. International Specialised Symposium on Yeasts, Oct 2019, Antalya, Turkey. 169 p., 2019
2019; 35. International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, TUR, 2019-10-21-2019-10-25
35. International Specialised Symposium on Yeasts, Oct 2019, Antalya, Turkey. 169 p., 2019
2019; 35. International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, TUR, 2019-10-21-2019-10-25
Nutrients availability is a key factor for controlling wine alcoholic fermentation. Among them, nitrogen has been identified as an essential parameter, controlling both the fermentation rate and the durationof the fermentation. However, nitrogen is n
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6377230e4ac53df6097b991429e8348e
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02460144
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02460144
Publikováno v:
Agronomy
Agronomy, MDPI, 2019, 9 (3), pp.116
Agronomy 3 (9), 116. (2019)
Agronomy, Vol 9, Iss 3, p 116 (2019)
Agronomy, MDPI, 2019, 9 (3), pp.116
Agronomy 3 (9), 116. (2019)
Agronomy, Vol 9, Iss 3, p 116 (2019)
Under field conditions, plants need to optimize nutrient ion and water acquisition in their fluctuating environment. One of the most important variables involved in variations of ion uptake processes is temperature. It modifies the thermodynamic proc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::42fd7f30ee9d0b695cb5099be02cd047
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02056889/file/2019_LeDeunff_Agronomy.pdf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02056889/file/2019_LeDeunff_Agronomy.pdf
Autor:
Camarasa, Carole, Seguinot, Pauline, Su, Ying, Bloem, Audrey, Brial, Pascale, Sanchez, Isabelle, Ortiz-Julien, Anne, Guillamón, JM
Publikováno v:
Macrowine 2018
Macrowine 2018, May 2018, Saragosse, Spain
Macrowine 2018, May 2018, Saragosse, Spain
Impact of nitrogen sources on the fermentative kinetic and aroma compounds production by non-Saccharomyces yeasts. Macrowine 2018
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::170619891ea863e1b5cf0b217dbac6be
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02154379
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02154379