Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"neutral electrolyzed water"'
Autor:
Victor Hugo Urrutia‐Baca, Brenda Astrid Paz‐Michel, Alma Nidia Calderon‐Porras, Jany Ariadne Jiménez‐Del Valle, Wendy Jazmin Alvarez‐Fernández, Nicolas Mervitch‐Sigal, Mario Alfredo Rodríguez‐León, Myriam Angelica De La Garza‐Ramos
Publikováno v:
Clinical and Experimental Dental Research, Vol 10, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
ABSTRACT Objectives Helicobacter pylori gastric infection strongly correlates with gastric diseases such as chronic gastritis, functional dyspepsia, and complications such as peptic ulcers and gastric cancer. In developing countries, systemic therapi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa193e9c69404285a77130c1248957bf
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 20, p 9264 (2024)
Electrolyzed water mainly containing hypochlorous acid is widely used because of its strong microbicidal effects, biosafety, and eco-friendliness. For frequent use in intraoral treatments, we focused on neutral electrolyzed water (NW) produced using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c78fb62d9b8e4139978c89a11152922e
Autor:
Diana V. Melo-Sabogal, Erika N. García-Sánchez, Diana Alonso-Segura, Esmeralda Contreras-Morales, Daphne Ojeda-Rodríguez, Andrés Salinas-Botello, Yunny Meas, Víctor M. Hernández-Pimentel
Publikováno v:
Energy Nexus, Vol 12, Iss , Pp 100249- (2023)
Seed germination is critical for seedling procedures, and new technologies are required to increase crop yields. Some substances are considered elicitors or stimulating agents because they promote seed germination as well as plant growth (like root a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/726dcdb4e5df4958b47a693845ca0496
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Çiğdem Yamaner
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences, Vol 28, Iss 2, Pp 232-238 (2022)
Fig is one of economically the most important agricultural products and preserving its quality is of crucial importance. In this study, the efficiency of Neutral Electrolyzed Water (NEW) in the controlling of the microbial load of dried figs was rese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/220150fa91544afbbeb6b9667a4f45f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patricia J. Rosario-Pérez, Héctor E. Rodríguez-Sollano, Juan C. Ramírez-Orejel, Patricia Severiano-Pérez, José A. Cano-Buendía
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 10, p 1970 (2023)
Chicken is one of the most consumed meats in the world because it is an economical protein source with a low fat content. Its conservation is important to maintain safety along the cold chain. In the present study, the effect of Neutral Electrolyzed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a770b74e4da4bc9ab31249c521dd099
Autor:
V.M. Hernández-Pimentel, C. Regalado-González, G.M. Nava-Morales, Y. Meas-Vong, M.P. Castañeda-Serrano, B.E. García-Almendárez
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 29, Iss 3, Pp 622-635 (2020)
Summary: Salmonella is the most common pathogen in poultry associated to foodborne outbreaks. There is concern about the use of sodium hypochlorite (NaClO) during antimicrobial interventions in broiler chicken processing because of trihalomethane (TH
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b98ee435e8f47f689071de52a1028f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.