Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"nerpio"'
Autor:
I. Viera-Alcaide, A. Hamdi, A. Jiménez-Araujo, R. Rodríguez-Arcos, J. A. Espejo-Calvo, R. Guillén-Bejarano
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 3, Pp e310-e310 (2019)
In the Nerpio region (Albacete, Spain), endogenous walnut cultivars have been grown since ancient times. None of them has been chemically characterized to valorize them in comparison to commercial varieties. In this work, 47 native (N) and 7 foreign
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a8c923a3b6f4104b662de82439cf116
Autor:
I. Viera-Alcaide, A. Hamdi, A. Jiménez-Araujo, R. Rodríguez-Arcos, J. A. Espejo-Calvo, R. Guillén-Bejarano
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Grasas y Aceites; Vol. 70 No. 3 (2019); e310
Grasas y Aceites; Vol. 70 Núm. 3 (2019); e310
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 3, Pp e310-e310 (2019)
instname
Grasas y Aceites; Vol. 70 No. 3 (2019); e310
Grasas y Aceites; Vol. 70 Núm. 3 (2019); e310
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 3, Pp e310-e310 (2019)
SUMMARY In the Nerpio region (Albacete, Spain), endogenous walnut cultivars have been grown since ancient times. None of them has been chemically characterized to valorize them in comparison to commercial varieties. In this work, 47 native (N) and 7
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1a777d674c20538e9dcdc46f9646f2cd
http://hdl.handle.net/10261/196066
http://hdl.handle.net/10261/196066
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.