Zobrazeno 1 - 10
of 403
pro vyhledávání: '"ndea"'
Autor:
Hadiya Husain, Riaz Ahmad
Publikováno v:
Journal of Basic and Applied Zoology, Vol 85, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Pomegranate is considered as one of the oldest elixirs having various properties. Renal fibrosis is a preliminary sign of pathological degradation in most ailments related to kidney. Several efforts have been made for the discover
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/472095626bb541b7b99eeeb3de656a0d
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-6 (2024)
Abstract N-nitrosodimethylamine (NDMA) and N-nitrosodiethylamine (NDEA), group 2A carcinogens, were detected in finished drug products, including metformin, ranitidine, sartans and other drugs which caused multiple recalls in the USA and Europe. Impo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ec96fa1419147928ab542a3a6c5b5a9
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 17, Pp e37487- (2024)
Spanish commercial dry fermented sausages and dry hams, manufactured with and without nitrate and/or nitrite have been screened for volatile N-nitrosamine (VNA) content. VNAs have been also quantified in experimental fermented sausages prepared with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/434f8fdc1f674aa8b97fa7c41ebabba8
Autor:
Zeynep Feyza YILMAZ ORAL, Güzin KABAN
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 29, Iss 6, Pp 705-715 (2023)
In this study, it was aimed to determine the effect of using rosemary extract together with green tea extract (RE/GTE) on nitrosamine content and quality characteristics of heat-treated sucuk. In addition, the influence of cooking time on the formati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87677670f158422eb0fc2a19ca3684eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zeynep Feyza YILMAZ ORAL
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 29, Iss 5, Pp 545-550 (2023)
This study aimed to determine the effects of celery powder (nitrate converted to nitrite) and cooking time on the formation of nitrosamine in sucuk. The microbiological and physicochemical properties were also investigated. Four sucuk batters were pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8dd9b02788341adb8e9a6eb55a9c7da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.