Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"natural sugar substitutes"'
Autor:
R. Subramaniam, M. K. Sreelakshmi, Suneesh Kuruvilla, Jesline Merly James, Priya Babu, Pooja Latti
Publikováno v:
Journal of Nature and Science of Medicine, Vol 7, Iss 4, Pp 268-271 (2024)
Background Candida is the most common opportunistic infection in the human body. Candidiasis is usually diagnosed late. The impact of antimicrobial resistance has shifted the research focus to ethnopharmacology and ethnomedicine. Sugars are a univers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a44a37ec08f451d8cd15969731a7c56
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 9, Iss 9, p 907 (2023)
Natural sugar substitutes are safe, stable, and nearly calorie-free. Thus, they are gradually replacing the traditional high-calorie and artificial sweeteners in the food industry. Currently, the majority of natural sugar substitutes are extracted fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a718aa37006404b814bd7331c03ffe9
Autor:
Pengyu Lei, Haojie Chen, Jiahui Ma, Yimen Fang, Linkai Qu, Qinsi Yang, Bo Peng, Xingxing Zhang, Libo Jin, Da Sun
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Improved human material living standards have resulted in a continuous increase in the rate of obesity caused by excessive sugar intake. Consequently, the number of diabetic patients has skyrocketed, not only resulting in a global health problem but
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88c36a53f04840ada8b401304aa814f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emel Hasan Yusuf
Publikováno v:
Chemistry Proceedings, Vol 8, Iss 1, p 85 (2021)
According to WHO, sugar intake rates should be reduced due to the connection between sugar and diseases. However, reducing sugar in foods is a challenge both for food manufacturers and consumers. Therefore, sweet-tasting proteins may solve this probl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18eb846b98a4466b88dba7b22b99bd36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daukintytė, Simona
Baigiamojo darbo tikslas – natūralių cukraus pakaitalų pritaikymas avižiniuose sausainiuose UAB „Kepykla“. Kuriant naują gaminį – avižinius sausainius su natūraliais cukraus pakaitalais – buvo atlikti keli skirtingi bandymai, kuriam
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10582::b514623d1d44d2d2232543abb3a98230
https://vb.kvk.lt/KVK:ELABAETD37684344&prefLang=en_US
https://vb.kvk.lt/KVK:ELABAETD37684344&prefLang=en_US
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.