Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"natural substance class"'
Autor:
Ewa Ciska, Richard Mithen, Monika Schreiner, Birgit Holst, Ruud Verkerk, Matthijs Dekker, Ian Rowland, Remi De Schrijver, Magnor Hansen, Angelika Krumbein, Clarissa Gerhäuser
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research, 53(S2), S219-S265
Molecular Nutrition & Food Research 53 (2009) S2
Molecular Nutrition & Food Research 53 (2009) S2
Glucosinolates (GLSs) are found in Brassica vegetables. Examples of these sources include cabbage, Brussels sprouts, broccoli, cauliflower and various root vegetables (e.g. radish and turnip). A number of epidemiological studies have identified an in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6034b1b5d0556332ec1473ea6dc182a6
https://research.wur.nl/en/publications/glucosinolates-in-brassica-vegetables-the-influence-of-the-food-s
https://research.wur.nl/en/publications/glucosinolates-in-brassica-vegetables-the-influence-of-the-food-s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.