Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"natural preservation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 13, Iss 3, Pp 1571-1581 (2019)
The present study explored the preservation effect of the garlic and ginger extract (GGE) on herring fish fillets under refrigerated storage (4°C) for 8 weeks. The antioxidant and antimicrobial activity of GGE was evaluated: GGE exhibited a reasonab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58439a329cd448cb81e58ae197c90a05
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2014, Iss 45, Pp 271-283 (2014)
Lactic acid bacteria (LAB) have an essential role in the production of fermented products. With their metabolic activity, they influence the ripening processes - leading to desired sensory qualities while at the same time inhibiting the growth of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/420501099a58401caeb100994a2ec105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 13, Iss 3, Pp 1571-1581 (2019)
The present study explored the preservation effect of the garlic and ginger extract (GGE) on herring fish fillets under refrigerated storage (4°C) for 8 weeks. The antioxidant and antimicrobial activity of GGE was evaluated: GGE exhibited a reasonab
Autor:
Dicle Oğuz, Renan Ataturay Erdoğan
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences, Vol 08, Iss 03, Pp 248-255 (2002)
Baş kent Ankara'da, Cumhuriyet ile birlikte ba ş layan imar çal ışmalar ı sonucunda bir aç ı k ve yeş il alan sistemi oluşturulmaya baş lanm ışt ı r. Bu sistemin en önemli bölümlerinden biri de ara şt ı rma alan ı n ı oluşturan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f1c341b995f45cfaa91f5361aca8b6e
Autor:
Kurdiansyah Kurdiansyah
Publikováno v:
Jurnal Hutan Tropis, Vol 5, Iss 1, Pp 31-36 (2017)
Current wood preservation technology practices both in physical and natural processing are simply done through immersing wood in flowing water or burying wood into the soil / mud within a certain period of time. This physical preservation method inte
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.