Zobrazeno 1 - 10
of 1 254
pro vyhledávání: '"natural experiments"'
Autor:
Chilton, Adam, author, Rozema, Kyle, author
Publikováno v:
Trial by Numbers : A Lawyer's Guide to Statistical Evidence, 2024, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780197747858.003.0004
Autor:
Shaun McNiff
Publikováno v:
Creative Arts in Education and Therapy, Vol 9, Iss 1, Pp 5-9 (2023)
Three years after the publication of “‘Tears on the Flowers’: Worldwide Natural Experiments of Art Healing” at the inception of the global COVID pandemic, this Postscript reflects upon the 2020 article’s discussion of issues related to natu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da7f6bbba0ae4d74b12a2991a21fc636
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Background Beverages high in added sugar, such as sugar-sweetened soft drinks, continue to be associated with various health issues. This study examines the effects of a manufacturer-initiated multicomponent intervention on the sales of suga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d8749278d3f441ab5e350abf5e15e07
Autor:
M.A. Bradford, L. Eash, A. Polussa, F.V. Jevon, S.E. Kuebbing, W.A. Hammac, S. Rosenzweig, E.E. Oldfield
Publikováno v:
Geoderma, Vol 440, Iss , Pp 116719- (2023)
There is disagreement about the potential for regenerative management practices to sequester sufficient soil organic carbon (SOC) to help mitigate climate change. Measuring change in SOC stocks following practice adoption at the grain of farm fields,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9151624b44549aaa1d922d84feda2ec
Publikováno v:
Journal of Theoretical and Applied Electronic Commerce Research, Vol 17, Iss 4, Pp 1493-1511 (2022)
The impact of the COVID-19 pandemic on fresh food e-commerce has led to a loss of consumers, and “e-commerce temperature” is seen as an important means of alleviating consumer dissatisfaction and retaining consumers. To explore the connotation an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27a98495efa94ef692e14f2d0ba9ab50
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 11 (2023)
BackgroundAs a primary source of added sugars in the US diet, sugar-sweetened beverage (SSB) consumption is presumed to contribute to obesity prevalence and poor oral health. We systematically synthesized and quantified evidence from US-based natural
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/baf7a0d9e5c248d9befc4fd5fbdaff7c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.