Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"natural antimicrobial agents"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 23, p 11290 (2024)
The aim of this study was to evaluate the antibacterial effects of Paeonia lactiflora (PL) extract on oral microcosm biofilms and determine its usefulness as a natural alternative to current antimicrobial agents. Oral biofilms were cultivated on hydr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45608564be75412680919653c7712abf
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 3, Pp 100218- (2024)
This study aimed to determine the antimicrobial effectiveness of natural antimicrobial agents (NAAs) (yuzu juice, wasabi extract, and rosemary extract) against three target microorganisms (TMs) (Escherichia coli, Staphylococcus aureus, and Salmonella
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1758f02cf7ae45aa94848628dcf5cc13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 428, p 02004 (2023)
Global food production is responsible for around 26% of greenhouse gas emissions caused by human activities. Notably, 6% of these emissions are caused by unconsumed food. Both traditional and current climate-conscious technologies for food preservati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49444dae14184b5c90387f6d5fd7c555
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 8, p 3837 (2022)
The global demand for safe and healthy food with minimal synthetic preservatives is continuously increasing. Some natural food antimicrobials with strong antimicrobial activity and low toxicity have been considered as alternatives for current commerc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b386d3795e3847f991fbbbd16b1e73a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.