Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"native potatoes"'
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 18, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background Native potatoes are Andean tubers of great historical, social, food, genetic and nutritional importance, and they contribute significantly to food security by supplementing the household diet and also providing alternative income.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aabfa27350d44e958111188fc5629f4f
Autor:
Anita Behn, Carolina Lizana, Felipe Zapata, Alvaro Gonzalez, Marjorie Reyes-Díaz, Derie Fuentes
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2023)
The potato (Solanum tuberosum L) is one of the four most important crops worldwide in production and consumption. It originated from South America along the Andes, where six hotspots of diversity known as subcenters of origin are described from Venez
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad98f20326404322b7ae7c6095753dbb
Autor:
Luis Fernando Valencia Flórez, Diego Martín Trejo Escobar, Laura Inés Latorre Vásquez, Andrés Mauricio Hurtado Benavides, Diego Fernando Mejía España
Publikováno v:
Dyna, Vol 86, Iss 209, Pp 49-55 (2019)
Las variedades nativas presentan la oportunidad para recuperar la biodiversidad y contribuir a la seguridad alimentaria en algunas regiones de bajo desarrollo, sin embargo no han sido estudiadas lo suficiente. Se someten a diferentes temperaturas de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0237f069eba44fc1a8f71c1aba9c5aba
Publikováno v:
Renewable Agriculture and Food Systems, 2018 Feb 01. 33(1), 19-32.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26346736
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laura Inés Latorre Vásquez, Luis Fernando Valencia Flórez, Diego Trejo Escobar, Andrés M. Hurtado Benavides, Diego Fernando Mejía España
Publikováno v:
Dyna, Vol 86, Iss 209, Pp 49-55 (2019)
DYNA, Volume: 86, Issue: 209, Pages: 49-55, Published: JUN 2019
DYNA, Volume: 86, Issue: 209, Pages: 49-55, Published: JUN 2019
Native varieties present the opportunity to recover biodiversity and contribute to food security in regions of low development. These varieties, however, have not been studied sufficiently. The varieties of native Curiquinga and Ratona Morada potatoe