Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"native microbiota"'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 54, Iss 2, Pp 245-260 (2024)
Rapeseed oil production is very active in Russia. Its main by-product is cake: its chemical composition and availability make it an excellent source of nutrients in microbial cultivation to be used as biologically active compounds or as part of funct
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ec08367e48d46f593d6d01e026f5963
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 11, Iss 4 (2023)
ABSTRACT Aurelia aurita’s intricate life cycle alternates between benthic polyp and pelagic medusa stages. The strobilation process, a critical asexual reproduction mechanism in this jellyfish, is severely compromised in the absence of the natural
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49fcb71c1dc149dfa4453bafba2fe7ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 11, p 588 (2022)
Geosmin produced by Streptomyces can cause an earthy off-flavor at trace levels, seriously deteriorating the quality of Chinese liquor. Geosmin was detected during the Daqu (Chinese liquor fermentation starter)-making process, which is a multi-specie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86d83c6856b7458e8c516b060d616cdf
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 84, Iss , Pp 104586- (2021)
Quinoa sourdough can safely be produced if the hygienic threshold of miss-fermentation during the start-up period is overcome. The aims of the present study are to map the microbiota of spontaneously formed quinoa sourdough without backslopping and s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa5e53c3a516483abc59460225c1c3df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 5, p 1041 (2021)
The effects of thermosonication (TS) on microbial safety and quality of red pitaya juice during storage were assessed in this study. Freshly prepared red pitaya juices were thermosonicated at 475 W and 56 °C for 20 min. Upon TS processing, native mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74994b9682344c30a7521b6135120298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.